Etusivu  ::  Hinnasto  ::  Yhteystiedot  ::  Tilaa kotikäynti

HUOM! eTupa on suljettu kesä- ja heinäkuun perjantait!

Hyödynnä eTuvan kotikäynneistä saatava kotitalousvähennys! Lue lisää..

Muita tietokoneneuvontaa tai -koulutusta
tarjoavia tahoja


Nettinysse
NettiNysse Netti-Nysse on Tampereen kaupunginkirjaston kirkkaankeltainen Internet-bussi, jossa opiskellaan perustaitoja ja etsitään tietotekniikasta hyötyä ja iloa ihmisten arkeen. Netti-Nyssen "elämäntehtävä" on rohkaista ja opastaa ihmisiä tutustumaan tietokoneeseen ja Internetiin.


Tietotori - Sampolan kirjasto
Tietotori - Sampolan kirjasto Sampolan tietotori tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 20 tietokonetta maksutta. Tietotorilla annetaan opastusta tietokoneen, sähköpostin ja Internetin käytössä. Tietotorilla järjestetään ilmaisia tietokoneen käytön peruskursseja. Ryhmät ja yhdistykset voivat varata opetustilaa omaan käyttöönsä.


Tietotori - Hervannan kirjasto
Tietotori - Hervannan kirjasto Hervannan kirjaston tietotori tarjoaa maksutta asiakkaiden käyttöön 20 tietokonetta. Tietotorin henkilökunta opastaa tarvittaessa tietokoneen käytössä. Tietotorilla järjestetään maksuttomia tietokoneen, Internetin ja sähköpostin käytön peruskursseja. Ryhmät ja yhdistykset voivat varata tietotoria omaan käyttöönsä.


Mukanetti
Mukanetti Mukanetin tavoitteena on pyrkiä kouluttamaan Tampereen ja lähialueiden eläkeläisten tietoyhteiskuntavalmiuksia. Yhdistys järjestää alkeis-, jatko- ja erityiskursseja toivomusten mukaan.


ATK-opisto-HeP
ATK-opisto-HeP ATK-opisto-HeP on HeP's Help Oy:n tietokoneopetusta tarjoava opinahjo, jossa on perusteista lähtien mahdollisuus oppia käyttämään nykypäivän tietotekniikkaa hyödyksi ja vähän huviksikin, vaikka sähköpostin käytöstä taulukkolaskentaan tai saada mikrotukihenkilön koulutus.


Seniorinetti.fi - Tukinurkka
ATK-opisto-HeP Tukinurkka on paikka, jossa voidaan kysyä tekniikkaan liittyvissä asioissa. Tarkoitus on, että vastaamassa on toiset käyttäjät ja myös tutoroititoiminnassa mukana olevia henkilöitä. Tukinurkkaa on tarkoitus kehittää niin, että se tulee palvelemaan keskustelukanavana ja tiedonvaihtokanavana mahdollsisimman suurta joukkoa tukitiedon tarvitsijoita ja tietysti myös tutorointia tekeviä henkilöitä.


Pispalan tietotupa
Pispalan tietotupa Pispalan kirjastotalolla on tällä hetkellä yksitoista tietokonetta ja nopeat internet - yhteydet. Näistä kolme on kirjaston asiakkaiden käytössä sen ollessa avoinna. Yksi koneista on tarkoitettu ensisijassa työ- ja opiskelupaikkojen hakuun.


Nettikahvila Vuoltsu
Nettikahvila Vuoltsu Nettikahvila on tarkoitettu kaikille Internetistä kiinnostuneille, ikään ja kokemukseen katsomatta. Nettikahvilan avulla myös ne, joilla ei ole kotona tai työpaikalla Internet-liittymää, pääsevät käyttämään Internetiä ja tutustumaan siihen.


Tamrinki
Tamrinki Osuuskunta Tamrinki perustettiin syyskuussa 2000. Sen tavoitteena on tuottaa asiakkailleen laadukkaita palveluja sosiaalisen yritystoiminnan keinoin. Sen perustajajäsenet ovat eri alojen osaajia, joita yhdistää yhteinen näkemys työn merkityksestä toimeentulon ja hyvän elämän lähteenä.


Mansetori
Mansetori Mansetori on tamperelaisten yhteinen verkkosivusto. Kaupunkilaiset voivat kirjoittaa sivuille omia tarinoitaan ja keskustella ajankohtaisista asioista.


Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on monialainen, kansainvälistyvä työelämäkorkeakoulu, joka tarjoaa AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta seitsemällä koulutusalalla, 45 koulutusohjelmassa. TAMKin opetus painottuu erityisesti tekniikkaan, hyvinvointipalveluihin ja liiketalouteen sekä matkailuun ja kulttuuriin. TAMKin yhteydessä toimii myös Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOKK). Lisäksi tarjolla on monipuolisesti mahdollisuuksia eri alojen täydentäviin opintoihin. Opetuksen ohella TAMKin tehtäviin kuuluu opetusalojen soveltava ja työelämää palveleva tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

TAMKissa on opiskelijoita noin 10 000, ja se toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. Tampereen ammattikorkeakoulu ja Pirkanmaan ammattikorkeakoulu yhdistyivät 1.1.2010. Yhdistynyt TAMK on Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu ja kooltaan maan toiseksi suurin.


Tampereen kesäyliopisto
Tampereen kesäyliopisto Tampereen kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta sekä kieli- ja abikursseja ympäri vuoden. Toiminta-alueenamme on koko Pirkanmaa. Kesäyliopiston koulutus on avointa kaikille iästä ja aikaisemmasta koulutuksesta riippumatta.


Tampereen ammattiopisto
Tampereen ammattiopisto Tampereen ammattiopisto on yksi Suomen suurimmista ammatillisista oppilaitoksista. Nykyaikaiset oppimisympäristöt ja vahva tekemiseen, osaamiseen ja välittämiseen keskittynyt ilmapiiri takaavat opiskelijoille yksilöllisen ja laadukkaan ponnahduslaudan tulevaisuuteen.


Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus Tampereen Aikuiskoulutuskeskus on monialainen oppilaitos, joka antaa vuosittain 10.000 opiskelijalle ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta työelämän tarpeiden mukaisesti.


Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus
Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus TYTin Avoin yliopisto järjestää kaikille avointa yliopisto-opetusta Tampereen yliopiston tutkintovaatimusten mukaisesti, sekä yliopistossa tutkintonsa suorittaneille ja/tai työelämän kokemusta hankkineille ammatillisia täydennyskoulutuskursseja ja -ohjelmia, joiden avulla voit parantaa työmarkkina-asemaasi.


Työväen Sivistysliitto TSL ry
Työväen Sivistysliitto TSL ry Työväen Sivistysliitto on vapaan sivistystyön lain mukainen valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka järjestää koulutusta, muita koulutuspalveluita ja kulttuuritoimintaa.


Contrasec Oy
Contrasec Oy Contrasec Oy on syksyllä 2001 perustettu asiantuntijayritys, joka tuottaa korkeaa ammattitaitoa vaativia koulutus- ja konsultointipalveluita asiakkailleen.


ProTrainIT Oy
ProTrainIT Oy ProTrainIT Oy on vuonna 1996 perustettu koulutus- ja konsultointiyritys. Tehtävämme on tuottaa ja toteuttaa tietotekniikka- ammattilaisten tarpeita vastaavia koulutus- ja konsultointipalveluita.


Tieturi
Tieturi Tieturi Oy on johtava tietotekniikan ja projektijohtamisen koulutusyritys Suomessa. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin koulutus- ja konsultointipalveluja kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Turussa.


Yrityspalvelu eBuusti
Yrityspalvelu eBuusti Yrityspalvelu eBuusti madaltaa pirkanmaalaisten pk-yritysten kynnystä sähköisten palveluiden käyttöön, etsii puolueettomasti ja laajasti vaihtoehtoja hyvistä käytännöistä ja ammattitaitoisista yhteistyökumppaneista ja esittelee niitä yrityksellesi.


Cibernarium
Cibernarium Cibernarium on laaja EU:n ja Latinalaisen Amerikan yhteistyöhanke, jota koordinoi Barcelonan kaupunki. Hankkeen tarkoituksena on sähköisten palvelujen, Internetin käytön sekä kansalaisten tietoyhteiskuntavalmiuksien kehittäminen. Yhtenä päätavoitteena on kansalaisten välisen digitaalisen kuilun kaventaminen. Hankkeen rahoittaa EuropeAID ja Tampereella sitä koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu. Hankkeessa on aiemmin toteutettu Pirkanmaan tietoyhteiskuntahankkeita koskevia lyhytvideoita sekä varustettu Hervannan tietotoria.


Governance International
Governance International Governance International is a non-profit organisation committed to activating public agencies and their key stakeholders to achieve good governance by:
* tapping 'smart' solutions from effective networks elsewhere;
* activating key stakeholders to improve their quality of life.